Cel mai bun jambon, îl oferim sub garanția denumirii de Origine “Jambon de Huelva” care în scurt timp se va numi “Jambon de Jabugo”.
Delectați-vă cu renumitele "pată neagră (picior negru) de Jabugo"… cu Sierra de Jabugo aveți cel mai bun jambon la preț de producător.
Caracteristici:
Acest jambon provine de la porci de rasă iberică crescuți în aer liber (semilibertate în pădure), care se hrănesc cu ghinde timp de 4 sau 5 luni, atât cât durează perioada de cădere a ghindelor, timp în care porcii se îngrașă cu aproximativ 60 kg.
Jamboanele stau la maturat minim 3 ani în uscătoarele noastre naturale din munții Huelva.
Avem în stoc, pentru a vă putea servi, jamboane de la 5 la 8 kg.
Procesul productiv este urmărit și controlat de două ori de la început și până la sfârșit pentru certificarea externă și denumirea tehnică de origine.
Producator:
Sierra de Jabugo
|